Majoritetens reformtakt hög – Regeringskansliets tjänstemän klagar

Det är lite lustigt att läsa om de klagomål som regeringskansliets opolitiska tjänstemän framför i medierna. De gillar inte att de tvingas jobba med jourtider och kan kallas in till övertid på helger. Men svenska folket har valt en riksdagsmajoritet som vill få mycket gjort. Det är bara att kavla upp ärmarna!

Under flera mandatperioder har Sverige haft regeringar som sovit på jobbet. Ingenting har gjorts mot den ökande brottsligheten och den skyhöga invandringen. Allt fler system har börjat knaka i fogarna eller helt brista.

Det var därför SD, M, KD och L fick majoritet i riksdagsvalet 2022. För att åtgärda alla brister. Naturligtvis betyder det mycket mer jobb än när man kunde sitta och sova på jobbet. Men det är bara att gilla läget. Jag kommenterar gnället från tjänstemännen i inslag hot Riks:

Rulla till toppen