Trump i Riyadh: kommer att fördöma extremism

I Saudiarabien ska strax amerikanske presidenten Donald Trump hålla tal. Utdrag ur talet har delats ut i mediecentret och journalister har dragit efter andan när de läst de meningar Trump kommer att förmedla från talarstolen i Riyadh, rapporterar Fox News. Inget nedtystande a la Obama, här inte.
Trump kommer inte att backa från sin hårda kritik av islamistisk extremism. Han vill förena det 40-tal statsledningar från muslimska länder som finns i Saudiarabiens huvudstad mot extremister och terrorister.
Talet ska starta strax. Tvingas avstå från sommarvärmen utomhus för att höra detta tal, som kan bli historiskt.
Notera också att USA:s första dam inte klär sig i en slöja, som tidigare första damer gjort och därmed underkastat sig och spridit acceptans för islamisternas kvinnoförnedrande perspektiv. Det är självklart ingen skymf mot arabvärlden att kvinnor i väst står för sina värderingar, så som nuvarande första dam Melania Trump.

Rulla till toppen