Största fejknyheten i historien avslöjad

Massmedierna har i mer än ett halvår – helt utan belägg, utan bevis – misstänkliggjort Donald Trump för att ha en dold agenda och ”samröre” med Putins regim i Ryssland.
Den insinuanta och i evinnerlig omfattning antydda romansen höll inte många veckor i mötet med verkligheten. Nu, i samband med Syriens gasangrepp mot civilbefolkningen, visar det sig vilken ”anka” det var. New York Times, CNN och även svenska medier har pumpat ut ”misstankar” om en dold allians. Allt är lögn. Mainstreammedia har pumpat ut falska nyheter i månader.
Efter att president Obama satte en gränsen vid gasattacker, men sedan inte fullföljde hotet (vilket fick USA:s anseende utanför västvärlden att rasa), såg president Trump till att fullfölja budskapet att USA inte tolererar gasattacker. Trump bombade Syrienregimens flygfält och slog ut radar och bränsledepåer.
Detta trots att Syrienregimen är en nära allierad med Putinregimen. Det har gjort ryssarna vansinniga, även om de blev förvarnade och kunde flytta sin egen personal.
Mötet mellan USA:s och Rysslands utrikesministrar i Moskva idag blir kyligt.
Om detta skriver exempelvis Dagens Industri:  Nu ”ser romansen mellan Vladimir Putin och Donald Trump ut att redan vara över. Detta trots att de två världsledarna inte ens har träffats.”
Så fortsätter medierna att ljuga. Det har aldrig funnits någon romans. Det är ett påhitt av medierna i syfte att hjälpa Hillary Clinton och smutskasta Trump.
Snälla medier, sluta tala om en romans som inte är något annat än era egna sjuka, konspiratoriska hjärnspöken.

Rulla till toppen