Mediernas hån mot Peter Springare har redan börjat

En erfaren polis i Örebro har sagt hur vardagen ser ut – på Facebook, för ingen mainstreammedia hade givit honom en sekunds uppmärksamhet. Nu smids säkert planer på hur medierna ska krossa honom. Sanningar om hur den invandrade kriminaliteten raserar landet får inte komma ut, får inte diskuteras, får inte nå fotfäste i den offentliga debatten.
Rasistanklagelserna har naturligtvis redan haglat från kulturvänsterns lojala lakejer i journalistkåren. Expressen, TT, Sydsvenskan, SvD, SVT och Nerikes Allehanda (i Örebro) var snabbt ute med glåporden och hatet i syfte att polarisera och tysta den fria debatten. Andra som DN försöker än så länge tiga ihjäl detta ”felaktiga” teman.
Men folk har fått nog. Stödet för Örebropolisen Peter Springare är enormt på sociala medier efter att han i fredags blev visselblåsare om polisens vardag. Facebookgruppen ”Stå upp för Peter Springare” har redan över 106.000 medlemmar och är därmed en av landets största.
Att reaktionerna bland så många medborgare blir så starka och så snabba visar hur svältfödd allmänheten är på en ärlig diskussion om tillståndet i landet. De visar hur trötta vi är på mediernas förskönande lögner av det vi i vår vardag ser är bullshit. Vårt samhälles grundläggande värderingar är i upplösning. Staten och polisen är en papperstiger som allt sämre skyddar befolkningen. De kriminella tar över. Och att klaga kommer inte på fråga, då stämplas du som rasist och nazist.
Etablissemangen tror sig vara liberala, men de är djupt antiliberala och går totalitära krafters ärenden genom att med hån och personangrepp tysta kritik mot invandringens omfattning och dess svåra konsekvenser.
En sann liberal hade välkomnat diskussionen. Men idag är de som kallar sig liberaler djupt besvärade av fri diskussion och därmed vänstertotalitära i sitt förakt för meningsmotståndare.

Rulla till toppen