Imam i Orlando: döda homosexuella

President Obama säger sig tala mot hat, men i själva verket bidrar han till ökat våld och blodbad genom att blunda för det islamistiska hatet som frodas i moskéer och “kulturcenter” runt om i västvärlden. Så sent som i april höll en imam föreläsning — just i Orlando — om att det mest barmhärtiga man kan göra med homosexuella är att döda dem.
Lokala TV-stationen WFTV9 rapporterade i april från framträdande av imam Farrokh Sekaleshfar. Se inslaget på YouTube: Gays Must Die Says Speaker At Orlando Mosque.
När Obama blundar för detta är det moraliskt lika förkastligt som när vita sydstatsbor blundade för Klu-klux-klan fram till 1960-talet. Barack Obama är medskyldig till mördandet genom att kategoriskt förtiga islam som en uppviglande och högst påtagliga faktor bakom terrordådet i Orlando i helgen på en gayklubb.
Obama möjliggör det hatiska budskapet genom att inte låtsas om det. Lika medskyldiga kommer de svenska politiker att vara som på samma sätt blundar för islamistisk extremism när terrordåd genomförs här hemma.
Se också Daily Mail i ‘Let’s get rid of them’: Islamic preacher who has called for gays to be ‘executed’ was giving lectures in Orlando weeks before nightclub massacre.

Rulla till toppen