Islamistisk attack mot gayklubb

Jag har väntat på att detta skulle hända: islamist dödar 50 på gayklubb. Det är en händelse helt enligt den historiska utveckling vi sett sedan 2001. Men islamistisk terror tas inte på allvar. Den har kunnat flytta fram sina positioner år för år. Nu har man slagit till i Orlando, Florida. CBS News rapporterar i Gunman In Orlando Nightclub Shooting That Left Many Dead Identified As Omar Mateen.
Enligt vittnesuppgifter till lokaltidningen Orlando Sentinal hade terroristen bombbälte.
IS varnade för tre dagar sedan att de skulle slå till i Florida, rapporteras i ISIS Announced Florida Threat THREE Days Ago: “We Will Attack Florida”.
President Obama har vägrat att ens använda orden radikal islamism. Om man tiger om växande problem har man naturligtvis ingen beredskap att möta hoten och ännu mindre finna lösningar på problemen.
Politiker i väst vägrar ta den islamistiska fundamentalismen på allvar eftersom man är så förtvivlat rädd för anklagelser om ”islamofobi”, ett påhittat ord utan meningsfull betydelse. Det är inte fobi att vilja skydda sig mot dem som uttalat avser att utöva dödligt våld mot oliktänkande. Politikerna offrar sin egen befolkning för att framstå som goda, snälla och toleranta. Och krossar vår trygghet och säkerhet.
Hur många ska behöva dö mitt i sin vardag för att politiker är handlingsförlamade, inkompetenta och fullständigt saknar varje uns av ledaregenskaper?
Det är skamligt för vår civilisation att dess ledarskap är fullständigt odugligt i att göra det som är deras främsta uppgift: skydda befolkningen från extremister och terrorister.

Rulla till toppen