När Romney prisade Trump

I ett sista försök att stoppa Donald Trump har förloraren i förra presidentvalet Mitt Romney gått till generalangrepp och attackerat Trump på alla plan, både personligt och politiskt.
Men här nedan är ett teveklipp där Romney prisar Trump och säger att Trump har: ”visat extraordinär förmåga att förstå hur vår ekonomi fungerar och ur man skapar arbetstillfällen. Han har gjort det över hela landet. Han är en av de få som ställt sig upp och sagt att Kina tar jobb från amerikaner. Vi tror på frihandel men vi måste ha en president som tar ställning och inte tillåter folk att fuska dag ut och dag in. Jag har ägnat hela mitt liv åt näringslivet, men jag är inte lika framgångsrik som denne man,” säger Romney och vänder sig mot. . . Donald Trump bredvid honom på scenen.
Idag säger Romney att Trump är en bedragare och inte förstår ekonomi. Snacka om flipp-flopp av det gamla vanliga politiska etablissemanget.

Rulla till toppen