Överväldigande väljarstöd för restriktiv invandring

På inget område är det “politiskt korrekta” så i otakt med svenska folket som i migrationspolitiken. Medier och partier vill skänka bort så mycket som möjligt av Sverige, ju mer desto mindre man gjort för landet.
Detta har aldrig haft stöd i befolkningen. Aldrig någonsin. SOM-institutet har länge mätt, men oftast dolt, folkopinionen eftersom utfallet visar på att folket inte ställer upp på utopiska ambitioner om att göra Sverige till hela världens socialkontor.
I en ny mätning från Novus som SVT beställt, Stort stöd för skärpt flyktingpolitik, visar att bara 22 procent, var femte väljare, ställer upp på det som kallas “generös” flyktingpolitik. 69 procent säger ja till regeringens skärpta regler, som att endast tillfälliga uppehållstillstånd ska beviljas, att anhöriginvandring begränsas och hårdare försörjningskrav införs.
Men SVT har, naturligtvis, inte frågat om folk vill se mer restriktiva regler än de regeringen infört. SVT vill inte veta. Etablissemangen vill inte veta. De vill hålla liv i sina rosa, utopiska ambitioner som helt saknar verklighetsförankring. Och saknar demokratiskt stöd.

Rulla till toppen