Humor nytt vapen för Trump

Affärsmannen Donald Trump har visat sig vara en ohyggligt skicklig och effektiv kampanjpolitiker. Han har fångat upp stämningarna i folkdjupet som ingen annan och dominerat medierna trots att de är hans motståndare. Mycket har hittills handlat om arg kritik av hur illa sakernas tillstånd är.
Men nu när nomineringen så gott som är klar, slår han an en annan ton, den humoristiska. I en ny reklamfilm på 15 sekunder (!) förmedlar han skillnaden mellan honom och Hillary Clinton, på twitter, instagram och YouTube. CNN-journalist säger sig inte förstå vad den betyder, men jag tror de allra flesta förstår. Och jag gissar att den är effektiv.
Titta själv:
Texten lyder:
När vi möter våra tuffaste motståndare…
har demokraterna det perfekta svaret…
Vi behöver inte vara ett skämt!
Trump — gör Amerika starkt igen!

PS.
Här är Trumps reaktion när han avbryts av en skällande hund och någon i publiken säger att det är Clinton: YouTube.

Rulla till toppen