DN ursäktar massofredande

Dagens Nyheter ursäktar nu att män från Mellanöstern och Afrika systematiskt massofredat unga kvinnor i Köln och Kalmar enligt argumentet som Gudrun Schyman brukar använda: svenska män är inte bättre! I DN heter det: “Den gemensamma nämnaren vid övergreppen är kön, inte etnicitet”.
Hur sjuk får medievänstern bli?
Vi kommer här att få se samma utveckling som i fråga om volymer på invandringen. För DN och andra medier var det värsta sortens rasism och främlingsfientlighet att alls tala om volymer på invandringen. När det sedan blev större volymer än man räknat, ja, då plötsligt blev det rimligt att införa olika kontroller och begränsningar för att minska volymen. Poff! Det som var vedervärdig rasism ena dagen blev ansvarsfull politik nästa. Snacka om inkompetens, naivitet, dåraktig ideologi och intellektuell härdsmälta.
I dag kallar DN massofredande i Köln och Kalmar för vanligt manligt beteende.
Vi får väl se om inte DN, inom bara några månader om övergreppen på kvinnor rusar i höjden i Sverige, plötsligt upptäcker att det finns en allvarlig och dramatisk moralisk skillnad mellan män i Sverige och män från andra breddgrader. Något som måste medföra nya åtgärder.
Medierna har visat att de saknar varje uns av omdöme och redaktionerna lever i utopiska bubblor med groteskt förvridna uppfattningar om verkligheten. Det enda DN åstadkommer genom att bagatellisera massofredanden och svartmåla svenska män är att öka polariseringen och hatet.

Rulla till toppen