DN mörkar övergrepp av ideologiska skäl

När migranter ofredar unga kvinnor offrar Dagens Nyheter de svenska kvinnornas rätt för att istället skydda gärningsmän eftersom de är asylsökande och migranter. Nyanlända tycks vara av mycket högre värde än svenska medborgare, även när kvinnor blir villebråd. DN tycker inte det är något att rapportera. Däremot publicerar man hatfyllda feministiska artiklar mot svenska män.
Vad vill DN egentligen? Ska vi svenskar lämna landet? Man undrar vad som skulle göra DN nöjda med svenskar. Ska vi kanske bli slavar åt muslimer i IS?
Att Dagens Nyheter föraktar svenskar bevisas av händelserna kring ungdomsfestivalen i Kungsträdgården i augusti förra året. Då skedde samma sak som avslöjades ha skett i Köln på nyårsnatten. Grupper av asylsökande män omringar ensamma kvinnor för att tafsa, råna och hota dem. Men DN mörkade händelsen i höstas och kallade det ”SD-fantasier”, rapporterar Nyheter idag.
Först igår, 9 januari, antyder DN att händelser liknande Köln hände i Kungsan: Kvinnors rätt att festa säkert kan inte offras. Rubriken är parodisk, eftersom DN i ett halvår inte gjort något annat än offrat svenska kvinnors rättigheter genom att tysta ner angrepp mot dem. DN skriver nu, efter internationell uppmärksamhet kring massofredande i Köln:

De första svenska nyhetsrapporterna från Köln dröjde i fem dagar och i fallet Kalmar ännu längre. Både polisens presskommunikatörer och massmedierna har förhållit sig avvaktande, som om man inte riktigt litade på kvinnornas berättelser. På liknande sätt var det i augusti förra året. Då arrangerades Europas största ungdomsfestival ”We are Sthlm” i Kungsträdgården.

I publikhavet framför scenen, där stjärnor som Zara Larsson uppträdde, passade stora killgäng kväll efter kväll på att trycka sig mot unga flickor och stoppa in sina händer innanför tröjor och byxor. Polisernas och ordningsvakternas strategi blev att så snabbt som möjligt få bort gärningsmännen med stöd av polislagens trettonde paragraf, som tar fasta på ordningsstörningar, och enbart under en enda kväll avlägsnades ett 90-tal unga män. Att upprätta anmälningar och inleda brottsutredningar fick komma i andra hand.

Ja, polisens agerande är katastrofalt. Polisen skyddar brottslingar, bara därför att de är asylsökande. Övergrepp mot svenskar har ingen prioritet alls. Svenskar har inget värde för myndigheter och etablissemang. Bara migranter har rättigheter.
Men Dagens Nyheter hade kunnat tvinga fram skydd för kvinnorna genom att skriva om händelserna. Men istället tiger man och säger till dem tipsar om händelserna att det är ”SD-fantasier”. Utopismen och önsketänkandet får det att än en gång slå slint i huvudet på etablissemangen.
Det börjar bli riktigt tröttsamt med detta förakt mot allt svenskt. DN har tagit ledningen i mediehatet mot svenska folket.

Rulla till toppen