Vänsterns hat: barn skriker ‘döda honom’ om Trump

Den mediala och politiska vänstern startar nu en fullskalig hatkampanj mot Donald Trump. Sök “Trump” i Google-nyheter och du finner bara hat- och hånfulla “nyheter” från Aftonbladet, Dagens Nyheter med flera. Vänsteretablissemangens hat är gränslöst. Ingen distans, ingen sans. Bara primitiva känsloutfall.
I Portland, Origon, låter vänsteraktivister små barn slå med käppar på en docka av Donald Trump samtidigt som man får barnen att skrika “Jag vill döda dig!”
Och detta sker, enligt vänsteraktivisterna, för att “stoppa hatet”.
Det är sorgligt att se hur svenska medier likt en samlad fårskock sluter upp bakom detta primitiva hat. Det som borde vara eftertänksamma utrikespolitiska analyser har reducerats till pöbeljournalistik helt utan klass och finess. För varje sådan artikel tappar mediebranschen kunder i mängder. Genom den osakliga och grovt partiska rapporteringen gräver man sin egen grav.

Rulla till toppen