Vänstern hatar terrorns motståndare

I USA har Obamas justitieminister hotat att åtala dem som fördömer islamisk terror. Hennes uttalande till en muslimsk organisation tolkades som att hon vill inskränka yttrandefriheten för att skydda islam från hädelse. Efter högerkritik har hon gjort en pudel och tagit tillbaka utfallet, Lynch recalibrates message on investigate speech deemed hostile towards Muslims.
I ett utrikesreportage i Studio Ett, Sveriges Radio, framställdes idag republikanska politiker som onda personer som skapar polarisering. Som att islamska massmord på civila inte är att skapa polarisering.
Undfallenheten mot islam är grotesk inom vänstern. Hur i hela världen kan kritik i ord och debatt, mot terrorvåld och krav på att stoppa flera våldsdåd, vara mer hatfyllt och farligt polariserande än att muslimer bombar och utför regelrätta attacker mot försvarslösa västerlänningar i Paris och San Bernardino?
Medievänstern och vänsterpolitiker tycks leva i en bubbla där muslimer aldrig kan göra några fel, och när bestialiskt våld sker är det vårt, västerlänningarnas, eget fel. Verklighetskontakten är noll.
Hur kan vi punktera den här bubblan så att den stackars vänstern ser verkligheten som den är?!
Tack och lov accepterar inte väljarna denna verklighetsfrånvända vänster längre. Vi ser det i Frankrike, där socialisterna bara fick 23 procent av väljarna i gårdagens regionala val, liksom i Venezuela där Hugo Chavez galna socialister förlorade i gårdagens parlamentsval.
Det är denna vänster som i sitt hat mot åsiktsmotståndare driver fram polariseringen i Sverige och i hela världen. Vänstern är inget annat än IS nyttiga idioter.
PS.
Jag tycker vänstern ska studera fallet Sadegh Ghotbzadeh. Han var ayatollah Khomeini’s vänsterintellektuella alibi under exilen i Paris. När Khomeini återvände och tog makten i Iran, utsågs Ghotbzadeh först till utrikesminister. Men avsattes snart, torterades och mördades på Khomeinis order, likt övriga vänsteraktivister som stött den islamistiska revolutionen. Här har ni ert öde, om ni fortsätter lockas att leka med islamister…
Lägg märke till att Khomeini inte var terrorist utan högsta religiösa ledare, statschef, för islamiska republiken Iran, ett av de mest folkrika muslimska länderna. Det är lite svårt för vänstern att hävda att han inte var muslim och inte agerade utifrån vad islams läror säger…

Rulla till toppen