Islamistisk feminism? Frun radikaliserade mannen till terrordåd

Det står nu klart att massakern i San Bernardino var ett islamistiskt terrordåd, utförd av en man och hans fru, född i Pakistan. Polisen har konstaterat att de haft uppenbara kontakter med IS och andra islamistiska extremister. Dessutom, och lyssna nu journalister, huset fullt med bomber!
Alla försök att låta islamistiska extremister komma undan genom att tala om en arbetsplatskonflikt är huvudlösa och farliga. Avsikten kan bara vara att genom medveten propaganda sänka vår beredskap för kommande attacker av islamister.
Det märkliga i detta fall är att mannen, som var född i USA, tycks ha blivit radikaliserad sedan han gifte sig med en pakistansk kvinna han träffat i Saudiarabien. Hon fick visum till USA som anhörig förra året.
Islamistiska extremister söker ständigt nya vägar in för att kunna attackera ”mjuka mål” i väst, det vill säga försvarslösa civila i vardagen. Det är den fegaste och ynkligaste formen av våld man kan tänka sig. Dessa usla svin måste elimineras, inte mötas med naiv godtrogenhet. Sådan leder bara till mer död och fler blodbad. Bara de som är beredda att låta sina egna nära och kära dödas i köpcentrum eller på café kan ärligt säga att vi inte ska göra allt för stoppa denna vidriga ideologi och dess följare.
Se mer: Fox News i Investigators probe whether wife radicalized husband before San Bernardino massacre, CNN i Attacker pledged allegiance to ISIS, officials say.

Rulla till toppen