Flyktingboende var terrornäste

Föga förvånande greps den av Sverige efterlyste terroristern i ett “flykting”boende. Paristerrorister tog sig in i Europa genom migrantströmmen till Grekland. På vilket sätt smälter dessa in bättre än med migrantströmmarna? Ingen vet vem den andre är i dessa stora strömmar. Och framför allt, ingen europeisk stat vet vem som kommer och går. Europa har ingen som helst kontroll över sina gränser eller vad de som kommer in i Europa tar sig för. Det råder fullständig anarki.
Och varför? Därför att politiska ledare agerar huvudlöst genom att ge upp rättsstatens allra mest grundläggande förutsättningar, allt för att vara snäll. Internationell politik definierar en suverän stat med att man har kontroll över sina gränser. Det har inte längre Europa. Vi har sjunkit ner i en laglöshet som ger fritt fram för värsta sortens våldsverkare.
Nationerna i Europa står utan politisk ledning. De har kapitulerat och lämnar befolkningarna oskyddade och ingenting undergräver respekten för rättsordningen som när statsmakterna inte längre kan ge människor det skydd som är främsta villkoret för att vi underkastar oss tvingande lagstiftning beslutad av statsmakten.
Det vi nu ser är vår civilisation falla sönder framför våra ögon. Påhejad av en stor majoritet i riksdagen.
Se mer: Expressen i Mutar Muthanna Majid greps i Boliden, AFP i Swedish police arrest man for ‘plotting terror attack’, Daily Express i Terror fear as ISIS fighter is on the loose in Scandinavia, Fox News i Sweden arrests terror suspect after manhunt, Wall Street Journal i Paris Stadium Attacker Got to Europe Using Fake Syrian Passport , New York Times i Terrorists hidden among the flow of migrants

Rulla till toppen