Terroristerna vinner, medierna sviker friheten

Precis som jag trodde, har svenska medier inte i handling ställt sig upp i försvaret av yttrandefrihet och publicerat satirteckningar från den av islamister attackerade satirtidningen Charlie Hebdos.
Därmed har Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och andra medier gått ner på knä inför terroristerna. När dessa medier i ord skriver att de är för yttrandefrihet och att man försvarar den, då ljuger man. De är i själva verket aktiva aktörer för att begränsa yttrandefriheten. De visar vägen till ett underkuvat samhälle där journalister lyder våldsverkares minsta vink.
Ett glädjande undantag är Expressen, som både på framsidan och i tidningen publicerar satirteckningar. Men eftersom övriga Mediesverige kapitulerar, gör det Expressen till ett undantag som bekräftar regeln.
De svenska medierna är yttrandefrihetens fiender som genom sitt fega agerande visar extremister att det är lönsamt att tillgripa våld. De islamister som sagt att de på lång sikt ska besegra västvärlden och underkuva oss islam har vunnit en stor seger. De är på väg att vinna i Sverige eftersom svenska journalister redan kapitulerat.

Rulla till toppen