Sverige – moralisk stormakt?

När jag höll i samtal om integrationspolitiken i Axess TV under Almedalsveckan 2011, Hur integreras man till ingenting, var det självklart för mig som programledare att vilja ha nationalekonomen Tino Sanandaji som en av deltagarna. Han är rakt på sak, orädd och har utmärkt koll på fakta. Få med öppna sinnen blev besviken på Tinos insiktsfulla inlägg. Aftonbladets ledarsida var dock inte glad dagen därpå…
Nu behöver han hjälp att finansiera bokprojektet ”Moral Superpower: A book on immigration”. Det fattas nu bara några tio tusen kronor för att nå målet. Klicka på länken: Hjälp mig med foundraising! och ge en slant för en öppen och ocensurerad migrationsdebatt.
Vi som vill ha ärligare, klokare, förnuftigare diskussion om migration borde stödja detta projekt. Jag har själv skickat en 500-hundring idag.
Hoppas du som läsare vill hjälpa Tino upp över mållinjen!

Rulla till toppen