Budgetrysaren: inget oväntat har hänt

Idag lämnade Alliansen och Sverigedemokraterna in var sin budgetmotion i riksdagen. Många trodde av någon anledning att någonting skulle klarna om hur det kommer att gå för regeringens budgetförslag. Men inget talade för det. Nu finns tre budgetalternativ som riksdagen kommer att rösta om.
Först inför voteringen den 3 december är svar att vänta på hur vågmästarpartiet kommer att ställa sig när deras egna förslag slagits ut.
Att Allianspartierna just nu säger att de inte kommer att bryta ut budgetposter betyder inte heller någonting. Fram till den 3:e december gäller det självklart att arbeta för sitt eget förslag. Om SD skulle lägga ner sina röster, kommer saken i ett nytt läge.
Budgetrysaren fortsätter. Precis som förväntat. Det är den 3:e som gäller.

Rulla till toppen