Islamister vill ha krig

I London igår halshöggs en brittisk man på öppen gata. Flera medier gör allt för att dölja motiven och bagatellisera det ohyggliga våld som islamister utför.  Varken TV4 eller SVT nämner vilken sorts terrorister det handlar om. Det är upp till tittarna att dra slutsatsen. Men Expressen rapporterar,  Expert: Är det en trend är det allvarligt:

De misstänkta gärningsmännen ska, efter attacken, ha stannat upp och uttryckt politiska budskap för åhörare där de riktar missnöje mot brittiska regeringen och landets soldatstyrka.
– Vi svär på allsmäktiga Allah att vi aldrig kommer att sluta slåss, säger de i ett tv-klipp som ITV har publicerat.

De upplopp vi ser i Stockholmsförorter kan naturligtvis utvecklas från bränder och stenkastning till våld mot alla de blonda svenskar som Jonas Hassen Khemiri stämplat som rasister och därmed lägre stående varelser som man kan attackera.
De politiska etablissemangen fortsätter att bara tala strunt. Man vågar inte agera mot våldet eftersom man är rädd att bli utmålad som rasist.
Så långt har det gått att vi i antirasismens namn slutar upprätthålla lag och ordning. Därmed vinner de krafter som vill bryta sönder västerlandets rättsstater och den tillit mellan människor som vi så mödosamt byggt upp under lång tid.
Läget påminner alltmer om Weimarrepubliken där extremister fick ta över. Om man inte med stor handlingskraft sätter stopp för utvecklingen visar historien vartåt det bär.
Se mer: Guardian i Woolwich killing: meat cleaver, knife and jihadist claims filmed on mobile, Times i Woolwich Beheading: Was Soldier Butchered by al-Qaida Cell?, Daily Telegraph i The Woolwich beheading is straight out of al-Qaeda’s terror manual

Rulla till toppen