Paul Ryan vann över vicepresidenten

Nattens debatt mellan vicepresident Joe Biden och hans republikanske utmanare Paul Ryan blev hård och konfrontatorisk (se den här). Av väljarna som såg den anser 48 procent att Paul Ryan vann och 44 att Joe Biden vann, enligt opinionsmätning som CNN publicerat.
När jag ser debatten imponeras jag av hur Paul Ryan behåller lugnet och sakligheten när Joe Biden ständigt avbryter, skrattar högt och visar total brist på respekt. Biden framstår som en grinig gammal gubbe, medan Paul Ryan framför sin och Mitt Romneys politik.
— Han var tidvis nedlåtande. Jag tror Joe Biden klarat sig bättre utan en hel del ögonrullande och suckande, säger CNN:s Gloria Borger.
— Biden var arrogant, konstaterar en fokusgrupp av osäkra väljare i Ohio, rapporterar Fox News.
För egen del lyssnar jag hellre på en kandidat som talar om sin egen politik, som Paul Ryan, än någon som sitter vid makten men ägnar sig åt att attackera motståndaren, så som Joe Biden gjorde.
Medievänstern hävdar att Joe Biden vann. De gör det därför att de måste försöka dämpa Barack Obamas klara förlust i förra veckans debatt. Medievänstern gör vad som helst för att Obama ska vinna. Eftersom Biden inte var lika dålig som Obama, hävdar de nu att Biden vann. Det är skrämmande att medierepresentanter numera ingår i ena partiets kampanjstab.
Som tur är har väljarna sista ordet den 6 november.

 (Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen