Clintan: Obama har misslyckats

Oscarsvinnande regissören, producenten och skådespelaren Clint Eastwood talade på republikanernas konvent och sa att president Obama inte gjort sitt jobb och att folket borde byta ut honom. För detta hånas han nu i medievänstern, Media Strikes Back After Dirty Harry Dares To Mock Obama och Clint Eastwood puts the left in full panic mode.
Via länkarna kan du se delar av Eastwoods tal som är förvånansvärt värdebaserat. Han konstaterar att vi medborgare äger landet. ”Politikerna är våra anställda, och när de inte gör sitt jobb är det bara att byta ut dom.”
Sådant budskap passar naturligtvis inte för mainstreammedia, som genast började skriva ner honom och hans framträdande. Vi kommer återigen få se en valrörelse där de stora nyhetsredaktionerna inte agerar som opartiska rapportörer utan som kampanjanställda i Obamalägret. Det är ett uppenbart hot mot demokratin när massmedier slutar rapporera nyheter för att istället vara propagandister åt en politisk kraft. Det påminner rätt mycket om diktatur och luktar fruktansvärt illa.
 (Andra intressanta bloggar om , , , , , )

Rulla till toppen