Bra bloggar. . .

Så här i sommarhettan har några bloggar rankat andra bloggar. Jag tycker bloggarna är så olika — vilket är en av huvudpoängerna med bloggar (där har dagstidningarna något att lära eftersom de ju är till förvirring lika varandra i ton, språk, nyhetsvärdering och inriktning) — att det är svårt att jämföra dem inbördes.
Men jag ger gärna tips på bloggar så här i sommar: Piratpartisten Henrik Alexandersson ger värdefulla perspektiv från Bryssel. Partipolitiskt oberoende bloggar med egna tankar: Kallberg, Louises frihetspropaganda, Nordling, Johan Eriksson, En vanlig Svensson, Ingerö, Ingdahl, Peace love and capitalism,  Jan Thurin.
Bland partistiska borgerliga bloggare kommer jag att tänka på Den hälsosamme ekonomisten, Mina moderata karameller, AnkersjöPophögerKent Persson, Altenberg.
Riksdagsledamöter och -kandidater som det är fart på: Annie Johansson (C), Fredrik Malm (FP), Johnny Munkhammar (M), Charlie Weimers (KD), Mathias Sundin (FP).
Fler som kandiderar borde blogga! Vill man ha väljarnas förtroende måste man kunna bjuda på sig själv. Inte privat, men personligt — om värderingar, prioriteringar och perspektiv. Tipsa mig gärna om du känner till någon riksdagskandidat som bloggar bra. Jag ska försöka följa dem i valrörelsen.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen