Reepalu gör sig till. . . offer

Det är så patetiskt när Malmös kommunalråd  Ilmar Reepalu (S), efter hans uppenbara nonchalans och bagatellisering av det hot, våld och förföljelse som judar utsätts för i Malmö, påstår att det är HAN som utsätts för kampanj.
Östgöta Correspondenten visar hur befängt detta är, Blunda inte för antisemitismen:

Situationen för Malmös judar har alltså blivit så hotfull att internationella medier börjat uppmärksamma den. Reepalu fortsätter emellertid att skyffla problemen under mattan genom att påstå att kritiken mot honom skulle vara en kampanj mot honom själv personligen (SvD 25/2). Vad The Sunday Telegraph skulle ha för intresse av en personkampanj mot ett enskilt svenskt kommunalråd kan man fråga sig.

Verkligen.
Svenska Dagbladet konstaterar: Reepalu slingrar sig.
I Sverige av idag har Socialdemokraterna inget emot förföljelse av minoriteter, bara det är rätt sorts minoritet som utsätts för hot och våld. Det ska vi alla komma ihåg när S vurmar för andra minoriteter. Det är skillnad på folk och folk i det rödgröna samhället.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen