Feminismen hotar yttrandefriheten

Hur illa till det är ställt med yttrandefriheten i Sverige visar fallet med Ingrid Carlqvist, till idag chefredaktör på Villaliv. Eftersom hon i sin privata blogg kritiserat feminister har hon nu fått sparken, rapporterar Resumé: Bloggande chefredaktör sparkas.
En annonym feminist har först hotat henne, om hon inte slutar blogga ska tidningens annonsörer bombarderas med falska anklagelser om henne. När detta sedan skedde följde en stor annonsör — inredningsföretaget Ballingslöv — feministernas krav och ställde in sina annonser. Då sa tidningsägaren Fredrik Lindbladh upp Ingrid Carlqvist.
Jag vill därför rikta en uppmaning: Bojkotta Villaliv och Barllingslöv!
De respekterar inte yttrandefriheten och faller till föga för extremister. Vad sådant leder till vet vi av historien.
Se också Kritiserade feminismen – fick sparken. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen