Obama hånar Norge

Nu får norska Nobelkommittén sitt straff för att nedvärdera Nobels namn genom att ge fredspriset till en makthavare som ingenting gjort: Obama nobbar lunch med kung Harald. Svenska Dagbladet rapporterar:

Obama framstår som arrogant, enligt norska pr-experter. Han har tackat nej till att vara med på konserten som hyllar honom på fredagen. Han vill inte möta norska barn framför Rådhuset eller se på utställningen om honom själv … Förvirringen kring hur programmet ska se ut när USA:s president Barack Obamas besöker Oslo för att ta emot fredspriset på torsdag har varit total. Det enda som har varit säkert är att han ska komma till Rådhuset kl 13.02.

Ja, det är väl Obamas sätt att tacka Norge för den björntjänst de gjort honom genom att tilldela honom ett pris han inte förtjänar.
Han stiger i aktning hos mig genom att inte fjäska för de töntar — läs Thorbjørn Jageland (S) & Co — som givit honom priset.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , ,)

Rulla till toppen