BBC:Klimatet har inte blivit varmare på 11 år

Jag är nästan chockad. Inte för det BBC publicerar, utan ATT de publicerar en artikel som faktiskt problematiserar växthuseffekten. Medierna i väst har ju i åratal tillgripit censur i syfte att tysta ner alla frågetecken för att istället hävda att klimatförändring är en absolut sanning. Men nu skriver BBC, What happened to global warming?

[Det] kanske kommer som en överraskning, men faktum är att det varmaste året som registrerats globalt är inte 2008 eller 2007, utan 1998. Så är det. I åtminstone 11 år har vi inte observerat någon ökning av den globala temperaturen.
Och våra klimatmodeller har inte förutsett detta, även om koldioxidutsläppen som man tror orsakar uppvärmning av planeten har fortsatt att öka.

Också i år har höstkylan satt in tidigt på flera håll i världen. Baseballmatcher får ställas in pga snö och kyla i Colorado, och Al Gore mötte demonstrationer när han framträdde i ett ovanligt kallt Wisconsin, där lokaltidningen rapporterar:

Gore har blivit kritiserad för att inte ställa upp i debatter om klimatfrågan sedan hans film “An Inconvenient Truth” släpptes 2006. I vad organisatörerna sa var en ovanlighet, accepterade Al Gore några frågor från journalister. Den irländske filmaren Phelim McAleer bad Gore kommentera de nio fel i filmen som identifieras av en brittisk domstol.
Gore svarade att domstolen inte stoppade visningen av filmen i skolorna. När McAleer försökte ställa en fråga till stängde moderatorn av hans mikrofon.

När propagandister och dogmatiker som Al Gore inte svarar på frågor och inte ställer upp på debatter, då borde de som värnar en fri och öppen debatt bli skeptiska och fråga sig vad de döljer.
Se mer: Klimatdebattens frälsningsatmosfär hot mot det öppna samhället, Klimatpolitiken farligare än global uppvärmning, Klimatvetenskapen har misslyckats och Bara tillväxt ger bättre miljö.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , )

Rulla till toppen