Anna Anka och Roland P Martinsson avslöjar fördomar

När Anna Anka och Roland Poirier Martinsson med kraft och satir talat för barnfamiljers rätt att stanna hemma med barnen, har det väckt stor vrede i kulturvänstern (som finns långt in i borgerligheten, exempelvis i sk liberala tidningar).
Nu avslöjar Roland att det varit han som stannat hemma i sju år — inte hans fru. I Newsmill skriver de båda, Kritiken avslöjar fördomar mot oss katoliker och hemmafruar:

Vad Roland exempelvis inte berättade i sin artikel är att han tidigare varit hemmaman till sin universitetsutbildade karriärhustru och att hon tjänade långt bättre än honom när hon bestämde sig för att vara hemma med barnen. Roland har dessutom varit hemma med barnen sammanlagt i nästan sju år. Poängen med att inte nämna detta i artikeln som försvarade män med hemmafruar och kvinnor med arbetande män, var såklart att det är irrelevant. Även om han inte haft den bakgrunden vore det fullkomligt legitimt för honom och hans hustru att själva välja sina liv efter eget tycke. Individens fria val villkoras inte av att man gjort värnplikt enligt den mentala socialstyrelsens manual.

Exakt. Om det är pappa eller mamma som stannar hemma är oväsentligt! Det är familjens rätt att avgöra, inte politiken och inte vänsterns åsiktspolis i mederna.
För mig är det allt mer uppenbart att de som anklagar andra för att ha fördomar, är de som själva bär på de flesta och värsta.
Vänstern och socialliberalismen präglas av en förmyndarmentalitet som går ut på att döma och fördöma människor som inte gör det politiskt korrekta. Det är farliga tendenser.
Det är dags för denna vänster och dessa socialliberaler att göra upp med sina egna och djupt sittande fördomar mot andra människor: Lär er respektera era medmänniskor! Lär er att ERT personliga val inte måste vara det alla andra väljer! Lär er att NI inte alltid gör rätt, utan att det finns andra sätt som kanske till och med är bättre! Lär er att öppna ögonen! Kasta skygglapparna! Se världen!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen