Konstfack och Anna Odell driver med sjuka

På Svenska Dagbladets insändarsida skriver A Bolin om den nu åtalade Konstfackeleven som spelade psyksjuk:

Anna Odells sensationella beteende säger ngåot om tidsandans omänsklighet, som så mycket annat som dagligen sker. Den viktigaste av alla synpunkter på hennes osunda framfart kommer från dem som är och lever som psykiskt sjuka. En äldre man som jag känner väl ringde till mig och sa: ”Hon driver ju med oss sjuka”.
Han är tapper nog att se klart på sina medmänniskor trots ett helt livs tvångstankar och ångest. I debatten kring Anna Odell borde vi väl alla tänka efter vad hon sårat mest: det mänskliga seendet på hela detta ämne. Konst utan mänsklighet är inte konst.

Det säger något om medierna att det inte är på kultursidorna utan på insändarsidan man läser det intressanta och det som berör.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , )

Rulla till toppen