Feministiskt initiativ: ‘money, money, money’

En läsare skriver tänkvärt:

Fi fick ju 2,2% av rösterna och det talas om Bennyeffekten genom den miljon som partiet fick de sista dagarna av valrörelsen. Då är det väldigt intressant att partiet på yttersta vänsterkanten med Gudrun i spetsen låter sig köpas av en kapitalistisk man som dessutom sjunger “money money money must be funny in a rich mans world”. Detta tycker jag är väldigt motsägelsefullt. Det är väl som du nämnt på bloggen tidigare, “det enda som är större än vänsterns hyckleri är deras girighet”.

Ja, och man kan ju bara konstatera att Benny Andersson är en synnerligen smart marknadsförare. För den miljon kronor han betalade till Fi fick han reklam för säkert mer än 100 miljoner kronor, om ens det räcker för lösedlar och närvaro överallt i samhällsdebatten. Dessutom riktat mot kvinnor, som säkert utgör hans viktigaste kundgrupp för Mama Mia med mera.
(Andra intressanta bloggar om , , , , ,, , , , , )

Rulla till toppen