Elev tvingas ha livvakt i skolan

Förfallet och anarkin i svenska skolan har gått så långt att föräldrar tvingas anlita livvakter till sina barn för att de inte ska bli mobbade och misshandlade under skoltid. Det rapporterar Aftonbladet i Mobbad pojke får egen livvakt:

Skolan på en ort i Gästrikland har länge haft problem. Elever som mobbar, slår och hotar andra elever har blivit vardag … Men nu har föräldrarna till en 11-årig pojke i skolan fått nog. Sonen har blivit misshandlad och slagen av sina så kallade klasskamrater.
Föräldrarna är oerhört besvikna på skolan.
– De säger inte till dem, de gör ingenting, och det här har bara eskalerat, säger föräldern.
Först funderade föräldrarna på att ta ut sonen från skolan. Men nu har de kommit på en annan lösning. En vuxen ska följa med sonen i skolan och se till att han inte blir mobbad. En betald livvakt.

Utbildningsminister Jan Björklund (FP) anklagas ofta av vänstern för att gå för hårt fram om “ordning och reda” i skolan. Men det här visar ju tydligt att skolan inte följer de politiska intentionerna utan låter våldet härja fritt enligt vänsterns anarkistiska drömmar.
Skolledningen på den här skolan borde ju omedelbart sparkas och eleverna som mobbar stängas av och åtalas.
Det är bara om man vidtar åtgärder som något händer. De svin som accepterar anarki och våld ska sättas åt rejält. Jan Björklund har mycket mer att göra för att skapa lugna och trygga studiemiljöer i svenska skolan.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen