Bröstputande feminist vill förbjuda sexistisk reklam

Malin Siwe avslöjade i DN häromdagen vänsterpartiets totala hyckleri i sexual- och könsfrågorna, Feminism: Rösta på offer.
Det blev naturligtvis ett ramaskri från feministhåll. Siwe skrev om bilder där Hanna Löfqvist har en trång blus som får hennes bröst att puta, istället för att ta henne på allvar som kvinna! OOooh. Kris och katastrof! 
Idag har Löfqvist en replik i DN till Malin Siwe: ”Hon antyder att ett feministiskt parti som Vänsterpartiet inte borde publicera bilder på politiker med tajta blusar. Jag vet inte varför Malin Sive tycker att hon har rätt att göra en billig politisk poäng av min kropp.”
Malin Siwe svarar:

[D]en som buntar ihop alla manliga EU-parlamentariker, pådyvlar dem ”medeltida värderingar” samt avfärdar dem som gubbvälde och gubbhylla, bör ta det nätt med att tala om könsfientlighet … Hanna Löfqvist får ha precis hur trånga blusar hon vill för min del. Eller kampanja i bikini. Det är Vänsterpartiet som lagvägen vill stoppa sexistisk reklam.

Ja, när Vänsterpartister flirtar med sexuella anspelningar, då är det okej. När någon annan gör det, då är det sexism som ska förbjudas.
Tydligare kan det väl inte göras att Vänsterpartister ännu präglas av totalitära värderingar där politik är till för att tillskansa sig själv så mycket makt som möjligt. Makt man vill använda för att förfölja och förbjuda andra.
Man har bytt ut proletariatets diktatur mot feminism och klimathot. Men makthungern och hyckleriet finns kvar. Några fortsätter vara mer jämlika än andra…
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , )

Rulla till toppen