S måste satsa på TV-reklam

Sedan det står klart att Kristdemokraterna och Moderaterna tänker nappa på TV4:s erbjudande om rabatt för politisk TV-reklam inför EU-valet, har Socialdemokraterna hamnat i en ideologisk knipa: ska man följa sin magkänsla om att säga “usch, usch” till all reklam, eller ska man ta chansen att nå ut till väljarna?
Den annars så ideologiska Dalademokraten kommer något överranskande fram till S ska skita i ideologin, S tvingas använda TV-reklam:

Särskilt Socialdemokraterna ställs nu inför ett dilemma. Ska partiet trots allt gå in för reklam i TV 4 inför valet till EUs parlament? Eller ska partiet lämna över denna scen åt de borgerliga partierna? Trots nackdelarna med politisk TV-reklam måste nog S bita i det sura äpplet och använda sig av det, likt sina motståndare.

Jag hoppas att tidningen får rätt. Partier och kandidater behöver synas mer. Här har de chansen att ge sin egen bild, ton och image.
Se också: Ja tack till politisk TV-reklam. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen