Obama talar till telepromter under tal

Oj, oj, oj. Tänk om George W Bush gjort bort sig på det här sättet — vilket ramaskri, vilka rubriker, vilket hånflabb i alla svenska medier. Men nu är det Barack Obama som visar att han inte ens kan läsa tal från telepromter.
Han börjar tala till den som sköter telepromtern, maskinen från vilken presidenten läser upp sitt tal, istället för att hålla talet, rapporterar Politico i Obama gets ahead of prompter, som också visar tabben i videoklipp:

”Utöver John . . . ursäkta mig, jag märker att jag gått händelserna i förväg”, sa Obama och gjorde sedan en flera sekunder lång paus, tittande på promptern. ”Fortsätt. Rulla fram. Jag har redan introducerat er allihop.”

Under valrörelsen blev det klart att Obama hade svårt att tala fritt, utan telepromter. Nu visar det sig att han har svårt att hålla tal med färdigskrivet tal i teleprompter.
(Andra intressanta bloggar om , , , )

Rulla till toppen