Islamkritiska artiklar blockerade på Newsmill

Debattsiten Newsmill är utsatt för sabotage. Hur ska man annars tolka att två mot islamism kritiska artiklar är blockerade, medan artiklar till islams försvar går att läsa?
Oläsbar är Björn Ulvaeus artikel För kvinnorna är islam själva grundproblemet, där han skriver:

Undersökning efter undersökning visar att kvinnor i muslimska länder har sämre levnadsvillkor och kvinnor i de liberala sekulära demokratierna de bästa. Vi måste tala om att islam i sig är ett problem för kvinnors frihet och vi måste få kritisera islams maktutövning på samma sätt som vi kritiserar kristendomens. Det skriver Björn Ulvaeus.

Det gäller också artikel av Avni Dervishi: För oss balkanmuslimer har Malm ingen trovärdighet när det gäller islamofobi:

Den verklighet som Malm redovisar i sin bok och även i debatter är vilseledande och stämmer inte med den hemska verklighet som bosnierna och andra ickeserber utsattes för i dåtidens Jugoslavien. Hur förklarar Andreas Malm den systematiska avrättningen av över 400 oskyldiga kristnakatolska kroatiska patienter i staden Vukovar som också utfördes av serberna?

Vad säger detta sabotage av yttrandefriheten om islamisterna? Jo, det som gäller i hela Mellanöstern — man är emot yttrandefrihet och vägrar diskutera. Deras åsikter ska vara lag. De som inte håller med ska tystas.
Det klimatet ska får vi aldrig någonsin acceptera i Sverige!
UPPDATERING: Nu är artiklarna tillgängliga igen. Men när jag försökte läsa dem, kom jag bara åt texter till islamismens försvar. Det gav en djupt olustig känsla av att utsättas för censur.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen