‘Psyksjuka’ konstfackseleven bör få fängelse

Metro rapporterar idag, ’Psyksjuk’ konstnär riskerar fängelse:

Konstfackseleven Anna Odell misstänks för fyra olika lagbrott efter att ha spelat psyksjuk. Nu riskerar hon fängelse.
Brottsmisstankarna avser falskt larm, våldsamt motstånd, ofredande samt oredligt förfarande. Det sistnämnda, oredligt förfarande, innebär brottsanklagelser gällande att polis och sjukvårdspersonal lurats och vilseletts med skadeverkan som följd.
Konstfackelevens ”skådespel” på S:t Görans psykakut 21 januari tidigare i år kan nu ge kortare fängelsestraff om hon fälls för ett eller flera brott.

Ja, hon borde fällas på alla fyra punkterna och sättas bakom lås och bom i 4-6 månader. Att missbruka omtanken och omsorgen i vårt civiliserade samhälle på det här sättet — vem tror på någon som ropar på hjälp nästa gång? — är allvarligt.
Den klottrande konstfackseleven borde också låsas in.
Det är inte konst de här dårarna håller på med. Man använder konsten som alibi för att spela Allan. Den finten ska vi inte gå på. Lås in dom bara! Låt dom ta de fulla konsekvensterna av apspelet. Döm dom till skadestånd. Jag känner inte minsta sympati med den här sortens sabotage mot samhället. Resurserna behövs till så mycket annat än omogna lekar.
Och dra in vartenda skatteöre från Konstfack vars ledare och lärare inte tycks ha någon som helst ordning på verksamheten.
Mer i bloggen: Konstfack, fint namn på ligisters skadegörelse, Konstnärlig frihet? Ja, fri från skattemedel!, Avveckla Konstfack!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen