Prins Charles: jorden går under om 100 månader!

Det är många som genom tiderna spridit oro och rädsla genom att varna för jordens undergång. Men sedan medeltiden har ju undergångsmånglarna haft allt mindre framgång. Tills nu. Klimatfrågan ger kreti och pleti chansen att åter väcka andras uppmärksamhet med undergångsprofetior. En av dem är brittiske prins Charles, rapporterar Daily Telegraph i Prince Charles: 100 months to save the world:

Prinsen av Wales riktar en stark varning om att världens nationer har “mindre än 100 månader på sig att agera” för att rädda planeten från oreparerbara skador på grund av klimatförändringar.

Hur patetiskt är det inte att se denne pajas göra anspråk på att veta något om någonting? Jag undrar om det verkligen är till miljörörelsens bästa att utnyttja så totalt ovetenskapliga och verklighetsfrånvända personer i sina kampanjer…
Men nu vet vi det, alltså: i augusti 2018 går jorden under!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , )

Rulla till toppen