FN vill stoppa yttrandefriheten i Allahs namn

Författaren Christpher Hitchens skriver i A U.N. resolution seeks to criminalize opinions that differ with the Islamic faith:

Och det är så kallade moderata muslimer, inom organisationen Islamska konferensen, som av Förenta Nationerna kräver att islam … ska skyddas från varje form av kritisk granskning. Även om formuleringarna är anpassade till språkbruket för mänskliga rättigheter avser FN-resolution 62/154 om “Förtal av religioner” att inte stärka mänskliga rättigheter utan skydda idéer och uppfattningar från granskning som stämplas som “kränkande”.

Hitchens sågar resolutionen jäms med fotknölarna:

Exempelvis uttrycker paragraf 5: “djup oro för att islam ofta och felaktigt associeras med brott mot mänskliga rättigheter och terrorism”, medan paragraf 6 “noterar med djup oro en intensifierad kampanj där religion förtalas och muslimska minoriteter utpekas etniskt och religiöst efter de tragiska händelserna 11 september 2001.”
Ser ni tricket de försöker dra? Under samma vecka som denna resolution kom upp för sin årliga översyn i FN, kom resolutionens främsta supporter, Paktistans regering, överens med lokala Talibaner om att stänga skolor för flickor i Swat-dalen (bara 16 mil från landets huvudstad Islamabad) och påtvinga alla invånare sharialagarna.

FN går alltså fundamentalisternas ärenden. Man vill förbjuda den västerländska yttrandefriheten, och understödja religiöst förtryck.
Varför i herrans namn är Sverige med i en organisation som vill avskaffa allt det våra traditioner och statsskick står för?!!
Hitchens skriver:

Hellre än att få sina samhällen i ordning — och konfrontera allvarliga frågor som massmorden av shiitiska muslimer på sunnimuslimer (och tvärtom), eller göra upp med skändningarna av islams heliga platser av muslimska gangsters, eller med diskrimineringen av Ahmadi-muslimer av andra muslimer — försöker man med FN-resolutionen sprida förnekelserna som finns i den islamska världen till de upplysta demokratierna där individer fortfarande har rättigheter.

Förenta Nationerna används alltså som ett verktyg av fundamentalister för att avskaffa medborgerliga fri- och rättigheter i västvärlden.
Och vad gör Europas regeringar? Du bugar och tackar för de intressanta förslagen.
Om vi inte vaknar upp ur den sinnessjuka politiska korrektheten, hade Hitler lika gärna kunnat vinna andra världskriget. Då har vi européer spelat bort den frihet vi fick 1945.
Efter fascism, nazism och kommunism verkar Europa vara inställd på att underkasta sig ännu en totalitär regim: islamism.
Se mer: Muslimska auktoriteter sympatiserar med nazismen, Mattias Gardell omfamnar nazisympatiserande muslimer. (Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen