Den rasistiska vänsterpöbeln lyckades inte stoppa matchen

Sydsvenskan rapporterar om vänsterns attacker mot Davis Cup-tennisen igår, Alla stenkastare ska identifieras:

Demonstranterna var färre än väntat – men mer våldsamma. Så summerar polisledningen lördagseftermiddagen i Malmö.

En som stod upp för demokratiska värderingar samtidigt som maskerade vänsterdemonstranter gick till angrepp mot tennishallen i Malmö var utbildningsminister Jan Björklund vid Folkpartiets rikskonferens i Linköping, rapporterar Dagens Nyheter i Björklund: ”Hets mot judar”:

— Reepalu har genom fientliga uttalanden hetsat upp både vänstergrupper och nynazister mot sex unga judiska tennisspelare. Man kan så klart ha olika åsikter om situationen i Mellanöstern, men de är inte politiker och inte militära befälhavare. De är unga idrottsmän, sade Björklund, och krävde att Mona Sahlin nu ska ta avstånd från partikamraten.

Ja, de som vill värna den fria, demokratiska och upplysta civilisationen kan stödja vänsterpartier lika lite som nazistiska. De vill störta vår civilisation ner i ett hatiskt och våldsstyrt helvete. Det blev tydligt i Malmö där vänsterpöbeln med våld vill stoppa tennismatcher i idrottsligt utbyte, därför att spelarna tillhör fel etnisk grupp.
Mer rasistisk än så kan man inte bli. För dessa demonstranter känner ingen vilja att protestera mot Vitryska idrottsmän, kinesiska eller andra från länder som begår grova övergrepp mot mänskliga rättigheter. Det är bara mot judar man samlas i protest.
Fega huliganer i rånarluvor — det är vänsterns ansikte idag.
Se också Fredrik Malms fråga till socialdemokraterna: Hur känns det att gå hand i hand med nazisterna?
(Andra om , , , , , , , , , , , , , i, AB123 DN123 SvD12345 Dagen Dbl SDS HD1)

Rulla till toppen