Våldsverkarna tar över Sverige

Aftonbladet lyfter en händelse i Malmö som visar hur det officiella Sverige belönar våldsamma elever och straffar varje vuxen som försöker upprätthålla regler och moral, Elev slog ut tanden på lärare, nu får läraren sparken.
Det här exemplet visar att ingen har rätt att upprätthålla lag och ordning. Det är anarki som gäller. Och den som råkar mest illa ut är den som försöker skapa reda.
Den här utvecklingen innebär att allt fler kommer att hålla tyst om brott och missgärningar. Ingen kommer att försöka ställa saker till rätta — den som är ordningssam straffas ju hårt. Sverige blir laglöst land, där det är kriminella som bestämmer.
När ska politikerna vakna? Hur kan regeringen och Jan Björklund låta regelsystemen se ut så att de som ingriper mot buset är de som straffas?
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen