SVT på jakt efter extremism – bland judar

SVT sjunker allt djupare i träsket. När de antisemitiska strömningarna växer, spelar SVT med. Inte genom att granska hatet, fundamentalismen och våldet som utförs i islams namn. Nej, man är på internationell jakt efter skrönor om extremistiska judar.
Per Gudmundson har kommit över mejl från SVT där man efterlyser judar som kan hängas ut som extremister, SVTs Existens silar mygg och sväljer kameler. Citat ur SVT-mejl:

We want to know more about the risk of increased radicalism and extremism, about where this situation can take us. We want to know more about if and how the religious manifestation will change. Now I´m looking for someone to talk to; who can analyze the situation, especially when it comes to the situation among Jews.

Initiativrikt i relativismens namn. Jaga judarna för de brott som riktas mot dem!
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen