Flera terrorattentat i Södertälje av jihadister

Södertälje stod i lågor i natt. Fyra livsmedelsbutiker utsattes för mordbrand. Och det är fundamentalistiska islamister som misstänks för attentaten, rapporterar Svenska Dagbladet i Våg av butiksbränder i Södertälje:

Polisen riktar dock misstankar mot en grupp, som under aktionsnamnet Global Intifada låg bakom brandbomber mot två diplomatbilar i Stockholm 2005, samt brandbomben utanför Försvarets materielverk 2006.
Ungefär samtidigt som butiksbranden i december påträffades lappar runt om i Södertälje som uppmanade till brandattentat mot butiker … På lapparna fanns också en bild på hur man själv kan tillverka en brandbomb med 20 till 50 minuters tidsfördröjning

Den här terrorn måste stoppas. Eller menar de politiskt korrekta att detta är ett gulligt inslag i integrationspolitiken?
Se också Länstidningen Södertälje i Södertälje brinner, SVT i Attentatsliknande bränder i Södertälje.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen