Jobbskatteavdrag som känns

Flera har uppmärksammat min lista över vilka vem som tjänar mest på jobbskatteavdraget, idag nämns den av Norrbottens-Kuriren i ledaren Avdrag som känns:

Alliansregeringen har trots sin återhållsamhet sänkt skatterna med åtskilliga miljarder under sin tid vid makten. Och det har inneburit ett tillskott i medborgarnas plånböcker som känns – eller i alla fall borde kännas …
För många löntagare innebär detta att alliansens skattesänkningar haft större positiv effekt på deras privatekonomi än löneökningarna under samma period. Ändå kan regeringen inte räkna med att belönas av väljarna för sina insatser.

Man menar att regeringen borde bli tydligare med vad man gör, och att Alliansen har något att lära av min uppställning.
Instämmer 🙂
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen