I Expressen: Bush kommer att få rätt till slut

På Expressens debattsida har jag idag en artikel om avgående presidenten: Bush kommer att få rätt till slut.

Jag hoppas innerligt att ”change” för Barack Obama inte innebär en återgång till en tid då vi i väst accepterade tyrannier, skriver samhällsdebattören och företagaren Dick Erixon: ”Den idealistiska internationella politik som Bush introducerat ställer inte upp på status quo, utan avser att i alla lägen verka för mer frihet och demokrati.”

Idag startar ett nytt kapitel med Barack Obama, som svär in som president kl 18 svensk tid. Det blir intressant att se hur han bemästrar de faror och hot och det förtryck som finns i världen. Kommer han att vända de förtryckta ryggen, eller fullfölja den linje Bush slagit in på?
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,, ,, , , , , )

Rulla till toppen