Fredlig pro-israeldemonstration skyddas inte av polisen

I eftermiddag hölls en fredlig pro-israelisk manifestation i Malmö. Den attackerades med ägg, flaskor och raketer. Då väljer polisen att avbryta den fredliga demonstrationen som har polistillstånd, medan mobben som kastar flaskor och uppträder hotfullt får fortsätta.
I videon här nedan framgår hur polisen försvarar den stenkastande mobben, hellre än den manifestation som uppträder lagligt. Så får vi än en gång bevisat att brott och våld lönar sig i Sverige. Polisen vågar inte gå på våldsverkarna, och ger sig därför på hederligt folk som inte gör motstånd. 
httpv://se.youtube.com/watch?v=GqZtJlG3zso
En demonstrant skriver i mejl:

Media mörkar det faktum att demonstrationen avbröts p.g.a. våldet från motdemonstranterna. T.ex skriver Expressen att demonstrationen avbröts p.g.a äggkastning men det var istället glasflaskor, stenar och fyrverkerier som gjorde att den avbröts – genom att den fredliga pro-israel demonstrationen ”evakuerades”. Polisen gjorde däremot ingenting mot den mobb som attackerade oss och dessutom inte hade  demonstrationstillstånd.
Jag tänkte att eftersom Sydsvenskan t.ex. tog bort sina Twingly-länkar (efter att ha sett de bloggar som har video från demonstrationen som visar på arabernas attacker), vore det en god gärning om du genom din blogg som når ut till många, uppmärksammar detta.

Det är härmed genomfört.
Se också Newsmill: 30-talets stämningar mot judar är tillbaka .
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , ,, ,
)

Rulla till toppen