Ris och ros från andra bloggar

Andra bloggar har tagit upp några av de teman som förmedlats på denna sida:
Jonas Grafström skriver med anledning av opinionsmätningarna visar att avståndet mellan Alliansen och trekanten s-mp-v minskar: ”Själv är jag inte förvånad”. Lars Persson instämmer i bedömningen att Alliansen tjänar på att jämföras med oppositionens regeringsalternativ.  Mission XP skriver brev till Alliansen: ”Civilrättslig äktenskapslagstiftning är det enda egentligen verkligt moderna sättet att lösa det som annars också kan komplicera ett valresultat 2010.” Advodia2 och 100% antiism håller med om att etablissemangets Sverige-förakt ”skapar distans till vanligt folk”.
När det gäller USA-valet skriver Johan Ingerö om balansen i mediernas bevakning. Back to balance menar att det är rätt av Obama att förhandla med fiender, det jag vänt mig mot i bloggen. Mina moderata karameller länkar till mina citat ur Obamas segertal och ger egna kommentarer. Kungariket skriver om förväntningarna som Obama byggt upp.
Danne Nordling tar upp mitt avslöjande om fördold vänsterpartistisk propaganda i Halal-tv. Det gör också Muslimska friskolan, Pittbull utan läppstift och Gryningsräd. Den sistnämnda skriver: ”Programmet försöker att sälja in sig självt som något som kommer att integrera och föra samman människor – slutar istället med att man dels ökar spänningar mellan grupper”. Erik Svansbo skriver ”att inte skaka hand är en förolämpning” med anledning av bråket med Carl Hamilton.
Jan Thurin skriver om politikens globalisering och det hot det kan innebära mot friheten på internet. Och Jonas Rask Samuelsson granskar friheten i välfärden.
(Andra intressanta bloggar om , , )

Rulla till toppen