KG:s föredettings-tv

I sin tv-show Rakt på hade KG Bergström bara föredettingar till politiker i kväll (förutom en fotbollsspelare): Göran Persson (s), Gudrun Schyman (v) och Bengt Westerberg (fp). Gud vad skönt att vi blivit av med dem. De är mycket som inte blir sämre med tiden…
Förloraren Westerberg är som vanligt värst. Han vill ge socialdemokraterna permanent regeringsinnehav genom att inte ställa upp ett regeringsalternativ mot dem. Inte undra på att de borgerliga haft så svårt att nå regeringsmakten i Sverige.
Jag förstår inte varför KG Bergström har sådant intresse för dessa personer som saknar all aktualitet. Om 20 år kanske det kan vara kul att blicka tillbaka och att på avstånd analysera vad som hände när de var aktiva. Men nu? Bara dammigt.
(Andra intressanta bloggar om , , , , )

Rulla till toppen