Falska rykten om Sarah Palin

John McCains kampanjchef Rick Davis medverkade i natt i intervjuer för att dementera alla de svinaktiga rykten som ”anonyma källor” sprider om Sarah Palin och som medier i USA så gärna förmedlar utan att på något sätt bekräfta riktigheten i dem.
— Det är tagna ur luften och är avsedda att skada Sarah Palin och republikanska partiet, säger Rick Davis.
— När det exempelvis gäller Afrika är det absurt att påstå att Sarah Palin skulle tro att det var ett land och inte en kontinent. Kristna organisationer som hon arbetat med är engagerade i olika länder och regioner i Afrika, som Darfur i Sudan. Hon är fullt medveten om vad Afrika är och vilka utmaningar som finns där.
Också en rad andra illasinnade rykten tas upp och Davis intygar att det inte gått till på det sätt som hävdats. Han och hans medarbetare har varit på plats vid de tillfällen då saker ska ha skett (som att hon skulle tagit emot utomstående i morgonrock), och det har inte hänt.
Dessa rykten visar hur ondskefull vänstern är. Man klarar inte av en stark högerkvinna. Man vågar inte ta debatt om ideologi med henne. Istället försöker man undergräva hennes ställning med lögnaktiga rykten.
Detta är höjden av feghet. Och de medier som förmedlar dem är ett hot mot västvärldens statsskick. Demokrati kräver att massmedier rapporterar sanningsenligt och inte förmedlar propaganda och rykten som om de vore korrekta nyheter. Utan medier som genomför faktakontroll och är källkritiska är vår civilisation dödsdömd.
Det är häpnadsväckande att massmedierna inte tycks förstå att de gräver sin egen grav genom detta hänsynslösa falskspel.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen