New York Times: Obamas möte med terrorister

New York Times tog i helgen upp det faktum att Barack Obama hållit kampanjmöte hemma hos Bill Ayers, en vänsterterrorist som sprängt bomber i Washington DC på 1960-talet: Obama and ’60s Bomber: A Look Into Crossed Paths. Tidningen försöker tona ned innebörden, men Obamas relationer i Chicago, med terrordömde Bill Ayers och pastor Jeremiah Wright, indikerar hur långt till vänster han står på den politiska skalan. Han är ingen mittenpolitiker.
På valmöten i helgen har Sarah Palin kritiserat Obama för att han inte tagit avstånd från Bill Ayers, som inte ångrar terrordåden utan tvärtom önskar att man bombat mer. Här ett AP-klipp, Palin Criticizes Obama’s ’Terrorist’ Connection:
httpv://www.youtube.com/watch?v=gi3oP74kMjA
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , ,)

Rulla till toppen