NBC försökte censurera satir om demokraterna, men här är den

Det populära satirprogrammet Saturday Night Live har skämtat friskt med Sarah Palin och republikanerna. Men när de i lördags inte bara skämtade om president Bush, utan drev mest med demokratiska partiet, la skulden för finanskrisen på Nancy Pelosi och vänsterns favoritmiljadär George Soros, då drogs sketchen in av NBC. Många har utgått från att NBC, som mycket tydligt i nyhetssändningar propagerar för Barack Obama, inte ville visa upp någon som helst kritik av demokratiska partiet och därför censurerade inslaget.
Efter alla spekulationer om censur har NBC tvingats lägga ut sketchen. Man påstår att den drogs in av juridiska skäl och att den nu kan visas sedan den är ”något” redigerad. Fan tro’t. Men det är upplyftande att den kritikstorm som drabbade NBC ändå tvingade fram sketchen. USA är inte Ryssland. Inte ännu. Här är den:

(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , ,)

Rulla till toppen