Orkanen Gustav kan bli fördel McCain

Medierna utgår från att orkanens framfart saboterar republikanernas konvent och därmed skadar John McCain. Vänstermagasinet New Republic är orolig att motsatsen kan ske, How Gustav Could Benefit the Republicans: Okanen ger John McCain möjlighet att framstå som samlande statsman och sätter fokus på krishantering, en aspekt där McCain har högre trovärdighet än Obama. 
Eftersom det nu är en republikansk guvernör i Louisiana kan republikanerna visa hur man sköter efterverkningarna kompetent, vilket kan stå i kontrast till hur fruktansvärt illa förre demokratiske guvernören Kathleen Blanco skötte sitt jobb.
Den här bloggen fick ökad trafik under orkanen Katrina, eftersom den då kritiserade massmediernas rapportering: Medierapporteringen en egen katastrof.
(Andra intressanta bloggar om , , , , , , , , , , , , )

Rulla till toppen